Zie de nieuwe Rekordbox-controllers van Pioneer in actie

Peter Güldenpfennig | 10 september 2015
gear


Op donderdag 1 oktober lanceert Pioneer Rekordbox 4.0, een update van de bekende Pioneer library management-software. Samen met die lancering worden ook twee nieuwe controllers geïntroduceerd, de DDJ-RX en de DDJ-RZ.

De controllers zijn gemaakt met het oog op de software, en spiegelen dan ook de functies in de hardware. Naast dj'en hebben de controllers meerdere performance-functies, zoals drukgevoelige pads en een sequencer mode die je in staat stellen je set te verrijken met loops en samples via Rekordbox DJ, een in-app aankoop binnenin Rekordbox waarmee je features toevoegt aan de software.

De DDJ-RZ heeft nog enkele extra features, waaronder een oscillator sampler die je in staat stelt samples te manipuleren via waveforms die je aanpast met een dial, aan te passen weerstand van de jog wheels en twee geluidskaarten om geruisloos te switchen tussen dj's.

De DDJ-RX heeft een adviesprijs van €1049,- incl. btw en is verkrijgbaar vanaf eind oktober. De DDJ-RZ heeft een adviesprijs van €2099,- incl. btw en is ook verkrijgbaar vanaf eind oktober. Rekordbox DJ, een pluspakket dat je in Rekordbox zelf aanschaft, heeft een adviesprijs van €139,- en is ook verkrijgbaar vanaf oktober.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws