De kleinste draadloze oortjes ter wereld

Mark Hofman | 7 oktober 2015
gear


In de wereld van de technologie heeft een nieuwe bedrijf van zich laten horen: Pugz. Het bedrijf heeft haar meest recente project op Kickstarter aangeboden en is met gemak een grote innovatie, op het gebied van headphones, te noemen.

De Pugz oortjes worden door het bedrijf als  ‘world’s smallest wireless earbuds charged through your phone!’ op Kickstarter gezet. Het uiterlijk van het product is bijzonder aangezien deze niet vierkant of rond is, maar ‘squicle’: een combinatie van de twee. De oortjes kunnen opgeladen worden via de telefoon waardoor het mogelijk wordt om door te luisteren terwijl je dat doet, dit kost je maar drie procent van je accu. De batterij van de oortjes zijn binnen veertig minuten opgeladen en kunnen vervolgens vier en een half uur mee.

f64bfbcbcc515c2723dd4910c2236128_original

 

Beeld: Kickstarter 

 

De oortjes van Pugz staan op Kickstarter en hebben al meer dan hun doel behaalt. Het bedrijf had 50 duizend dollar nodig en de teller staat op dit moment op meer dan één miljoen dollar. Je hebt nog 31 uur de tijd om het project te steunen en de oortjes als eerste te krijgen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws