De nieuwe features van Logic Pro X & Mainstage 3

Mark Hofman | 21 januari 2016
gear

Als producer zijnde heb je keuze uit diverse software om je tracks of mixes te maken en twee daarvan zijn Logic Pro X en Mainstage 3 van Apple. Deze twee programma's worden voorzien van velen features en tools om je tracks een eigen sound te geven, en met de nieuwe update die Apple ze gegeven heeft worden het er alleen maar meer. 

Logic Pro X

De nieuwe versie van Logic Pro X, 10.2.1, voorziet de software van heel veel nieuwe features. Zo is er een nieuwe Multi-threading tool gelanceerd die ervoor zorgt dat de kwaliteit van meerdere live channels omhoog gaat. Ook is er nu de mogelijkheid voor gebruikers om stems te maken voor meerdere tracks door de nieuwe export optie en is Apple's loop system voorzien van een betere playback functie.

Er zijn, buiten bovenstaande aanpassingen, nog veel meer tools en features aan het programma toegevoegd. De Flex Pitch interface is veranderd en het downloaden uit de Sound Libary en Apple Loops browser is een stuk makkelijker geworden.

Check voor alle veranderingen van Logic Pro X, deze link.

Mainstage 3

De live performance tool Mainstage heeft soortgelijke aanpassingen gekregen als Logic Pro X. Versie 3.2.3 komt met 27 herontworpen plug-ins, Apple Loops support en elf nieuwe effecten voor Alchemy. Met de nieuwe update komt er ook support voor MIDI controllers en is de VoiceOver functie verbetert.

Check voor alle veranderingen van Mainstage 3, deze link.

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws