Gear up met de Hercules P32 voor performance dj's

Peter Güldenpfennig | 2 februari 2016
gear

Tijdens de NAMM 2016 introduceert zo'n beetje elke fabrikant zijn nieuwe gear. Ook Hercules, bekend van de instapmodellen dj-controllers (en geluidskaarten, webcams, headphones en nog veel meer) was aanwezig. De fabrikant introduceerde de Hercules P32, een controller gericht op dj's die graag live-elementen in hun set verwerken.

Hercules P32 DJ Controller 

De controller bestaat uit twee identieke secties (iedere sectie een kanaal), beide zijn voorzien van zestien pads voor het afvuren van samples, loops, cues en slices, en zijn gescheiden door een mix-sectie in het midden. Per sectie heb je de beschikking over een effecten-rack om naar smaak zelf effecten te activeren met drie parameters per effect. 

Het toffe van deze controller zijn de grote knoppen in combinatie met de backlit pads. Het maakt dat je meteen met de controller aan de slag wilt gaan, en eerlijk is eerlijk, niet elke Hercules-controller nodigt daartoe uit. De P32 wel, en dat is alleen maar goed. 

De controller wordt geleverd samen met DJUCED 40º, dj-software van Hercules zelf. Of het de moeite waard is dit te gebruiken moeten we nog afwachten. Maar goed, het zou ons verbazen als er niet binnen afzienbare tijd custom maps verschijnen om de controller met jouw favoriete dj-software te gebruiken. 

De Hercules P32 is vanaf maart verkrijgbaar voor 250,- euro.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws