Richie Hawtin 'plays differently'

Peter Güldenpfennig | 9 februari 2016
gear

Volgens Richie Hawtin ontbreekt er iets essentieels in dj-gear op de markt vandaag de dag. En als je het beter weet, moet je ook laten zien dat je het beter kan, toch? Dat moet Richie in ieder geval zelf wel gedacht hebben, wat dan ook de reden is dat 'ie is gaan samenwerken met mixer- en console fabrikant Allen & Heath om een eigen controller op de markt te brengen,

Richie Hawtin presenteert PLAYdifferently

Oké, we weten nog niet veel over de controller, behalve dan dat 'ie echt geschikt is voor live performances en uitgebracht wordt onder een nieuw merk: PLAYdifferently. 'We stop thinking, start playing, and something magical happens', aldus de dj zelf tijdens de NAMM eerder deze maand waar de controller werd gepresenteerd. Het lijkt dus echt een controller gericht te zijn op de creativiteit van het dj'en, en dat is iets wat we alleen maar toejuichen natuurlijk. 

Nu is er een teaser online gezet waar we Richie zien tijdens de presentatie afgelopen NAMM, en hij uit de doeken doet waarom we zitten te wachten op de controller. Ook gaaf om te zien hoe een prototype wordt bediscusieerd met andere dj's en hoe deze getest wordt in Space op Ibiza. Check it:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws