Het ultieme feestje met Soundboks

Mark Hofman | 14 maart 2016
gear

De lucht wordt minder grijs, de zon laat zichzelf wat vaker zien en de temperatuur gaat omhoog. Kortom, de zomer komt steeds dichterbij. Het is natuurlijk leuk om naar een feest of festival te gaan, maar een feestje in eigen tuin is ook niet mis. Gelukkig hebben de mensen van Soundboks iets ontworpen dat jou daar ontzettend goed bij kan helpen. Je raadt het al: de Soundboks!

Het ultieme feestje met Soundboks

We horen jullie al denken: hoe kan de Soundboks me dan helpen bij het geven van een goed feest? Dat is simpel: Soundboks is een box die elke weersomstandigheid aankan en tegelijkertijd geluid van hoge kwaliteit weet te leveren. Naast het feit dat de kwaliteit hoog is, brengt de box ook vooral luid geluid voort. Gewapend met twee lage frequentie-boxen van 96dB en twee hoge frequentie-boxen van 98dB is de Soundboks dé box voor jouw feest.

Bijzonder ontworpen

De Soundboks is voorzien van een flightcase-design met een houten behuizing en metalen onderdelen, waardoor hij goed tegen een stootje kan. Ook is het apparaat daardoor bestendig tegen temperaturen van -20 tot en met 50 graden Celcius, dus ook bij slecht weer werkt de box prima. Een andere bijzondere eigenschap van de Soundboks de levensduur van de accu. Zo kun je op de hardste volumestand (119 db) acht uur lang met de accu doen, 30 uur op de harde stand (113 db)  en 100 uur op de normale stand (104 db). Daardoor is de box dus niet alleen geschikt voor feestjes in de tuin, maar kun je hem ook meenemen naar het strand of op de camping van je favoriete festival gebruiken.

SOUNDBOKS from SOUNDBOKS on Vimeo.

De Soudboks is tof!

Er zijn boxen in verschillende soorten en maten, maar als je dan toch investeert: doe het dan goed! De Soundboks ziet er flitsend uit, heeft de beste batterij die je kunt krijgen en het geluid is van zeer hoge kwaliteit. En dat alles kunnen wij zeker waarderen.

Geïnteresseerd? Dan kun je de box hier bestellen!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws