Boomster XL: dé must-have van het moment

Mark Hofman | 29 april 2016
gear

Het is lente en dat betekent dat de zon steeds meer van zich zou moeten laten zien, maar om nu te zeggen dat hij dat doet? Toch is het wel slim om je alvast voor te bereiden op heerlijke feestjes of luie dagen in het mooie zonnetje en met het aanschaffen van een speaker zit je in ieder geval heel erg goed. En wanneer je er dan toch één aanschaft, doe het dan goed en kies voor dé must-have van het moment: de Boomster XL.

Boomster XL

We horen jullie al denken: 'Er zijn zoveel speakers te koop, waarom moeten we dan per se de Boomster XL hebben?' Dat is exact wat we je uit gaan leggen, want deze speaker laat ons hart, vol met liefde voor muziek, daadwerkelijk harder kloppen. Deze speaker van Teufel is groot van formaat en weet met een vermogen van tachtig watt een geweldige geluidskwaliteit naar buiten te brengen. Met 2 tweeters, 2 midrange drivers en een subwoofer voorzien van een krachtige hi-fi sound, weet de Boomster XL met gemak een ruimte te voorzien van hoge kwaliteit geluid.

Prachtig design

Naast het goede geluid wat hij brengt, ziet de Boomster XL er ook nog eens geweldig uit. Qua uiterlijk zijn er veel herkenningspunten te vinden van de eerdere Boomster en dat is alles behalve een nadeel. Het design van de speaker is strak en ziet er door de grote schroeven aan de zijkant erg industrieel uit. De behuizing van de Boomster is een combinatie van aluminium en ABS-kunstof, waardoor deze goed tegen een stootje kan. Op de bovenkant van het device zijn een aantal knoppen te vinden waarmee je de geluidsbron van Bluetooth naar aux kan switchen, de treble en bass kan instellen, het device harder of zachter kan zetten of de XL volledig uit kan schakelen. Ook kun je radio ontvangen op de Boomster en is deze te besturen met de knoppen bovenop het apparaat.

Specs

Zoals we al vermelden, zit er een knop op de Boomster XL waarmee je kan switchen tussen aux en Bluetooth, dat betekent dus dat je zowel met een aux-kabel als via een device met Bluetooth een connectie kunt maken met de speaker. Daarnaast zit er een radiokabel bij de Boomster waarmee je zonder enige problemen de radiozenders uit de lucht plukt. De batterij van de Boomster XL is binnen drie uurtjes opgeladen en draait vervolgens een heel feestje de lekkerste muziek voor je, geen zorgen dus!

Conclusie

Wanneer jij een thuisfeestje hebt, een barbecue houdt met vrienden of lekker op het strand wilt genieten van je favoriete muziek, dan is de Boomster XL echt dé speaker voor jou. Met een batterij die lang meegaat en een geweldige geluidskwaliteit (denk hierbij aan een gigantische lekkere bass), is de Boomster XL geschikt voor elke situatie en voor elk feestje. Daarnaast zie hij er ook nog eens ruig uit en dat is wat we willen bij een speaker!

Lang verhaal kort: de Boomster XL is dé must-have voor de zomer en is verkrijgbaar via de webwinkel van Teufel.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws