Mike Williams nieuw gezicht van Sony High Power Audio

Thomas Keulemans | 3 juni 2016
gear

Mike Williams promoot Sony's pan-Europese social media-reclamecampagne

Mike Williams, die afgelopen jaar internationaal doorbrak met zijn monsterhit 'Sweet & Sour', is het nieuwe gezicht van de campagne van Sony. De pas 19-jarige Nederlandse talentvolle dj brengt High Power Audio naar Sony's pan-Europese social media-reclamecampagne. De eerste gesprekken tussen Sony en Williams hadden al plaats tijdens Ultra Music Festival in Miami, twee maanden geleden.

Sony GTK-XB7-audiosysteem

De keuze van Sony om met Williams samen te werken valt goed te verklaren: zijn ster is rijzende en EDM is wereldwijd een miljardenbusiness geworden. Wat gaat de jonge dj precies voor Sony doen? Mike Williams promoot Sony's High Power Audio XB7-luidspreker. De GTK-XB7 is een krachtig audiosysteem in één box met enorme power en clubverlichting.

Om de krachtige EXTRA BASS en de clubverlichting van de speaker te tonen, organiseerde Mike een feest voor een groep fans in Amsterdam. De daarbij gemaakte filmopnames worden gebruikt in Sony’s Europese social mediacampagne.

Bekijk hieronder de gave video die Mike Williams met Sony maakte:

De video bevat een unieke remix van Mike’s nummer Sweet & Sour, speciaal voor Sony gecreëerd. De opnames vonden plaats in het restaurant REM Eiland in Amsterdam, een unieke locatie op 22 meter boven het IJ. De markante, rode structuur doet aan een boorplatform denken en is in de jaren 60 gebouwd. Het pand diende aanvankelijk voor een piratenzender voor radio en tv; tegenwoordig bevindt zich hier een uniek restaurant met een uitzicht van 360 graden over de industriële haven en het waterverkeer.

Met zijn fantastische sound, zijn krachtige bas en zijn indrukwekkende laagfrequente respons dankzij twee grote woofers van 16cm, zorgt de GTK-XB7 ervoor dat een avondje thuis niet onderdoet voor een nacht in de club. Sony’s unieke EXTRA BASS-technologie maakt gebruik van Digital Signal Processor-technologie. Frequenties worden zo op slimme wijze verwerkt vanuit de bron voor een uitstekende audiokwaliteit. De veelkleurige 3-wegsverlichting, strobes en speakerlichtjes reageren op het ritme van de muziek. Zo haal je de echte festivalsfeer in huis. Luister op jouw manier: met Multi Layout kun je de XB7 verticaal of op zijn zij plaatsen. Zo kun je in beide opstellingen van sensationeel stereogeluid genieten.

Mike Williams zelf over de XB7:

'Ik heb Sweet & Sour gecreëerd door bij de bass drop te beginnen. De XB7 zorgt dat de muziek nog krachtiger klinkt en voelt – de perfecte manier om thuis van een club sound te genieten. Dance-liefhebbers zullen de intense extra bas zeker waarderen'.

Fantastisch geluid uit iedere bron: Met One-Touch Listening stream je je favoriete tracks en afspeellijsten via Bluetooth vanaf je NFC-smartphone of –tablet: één aanraking volstaat. En als je meer controle wilt, voeg je coole dj-geluidseffecten toe en pas je de belichting aan via Sony’s SongPal-app op je smartphone. Er is ook een audio-invoer voor een MP3-speler of een andere geluidsbron. Een echte must-have dus voor alle EDM-fans, dj's en producers!

Check voor meer informatie over de High Power Audio-lijn de website van Sony.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws