Op elk festival jouw eigen muziek met JBL

Thomas Keulemans | 25 juni 2016
gear

JBL waterproof portable speakers

Natuurlijk, je bent op een festival om te genieten van hetgoede weer en de muziek. Maar er zijn momenten dat je gewoon even wilt chillen en op jezelf of met je vrienden gaat genieten van jouw eigen muziekkeuze. JBL heeft een gehele range aan portable speakers en wij lichten er twee voor je uit waar je graag mee wegloopt, wat voor festivalganger je ook bent!

JBL Clip 2

Ben je liever lekker mobiel op een festival en wil je tóch genieten van je eigen playlist? Dan is de JBL Clip 2 je op het lijf geschreven. De ronde speaker clip je simpelweg met de karabijnhaak vast aan je tas, jas, broek of waar dan ook. Je kunt zo gaan en staan waar je wilt. Je verbindt de speaker via bluetooth met je smartphone of een ander audio-device, maar kunt ook de geïntegreerde audiokabel gebruiken. Heb je twee Clip 2-speakers? Dan verbindt je deze met elkaar voor meer volume en kwalitatief stereogeluid. Wat enorm spreekt voor de speaker is de extra stevige behuizing, dus kom je per ongeluk terecht in druk festivalgedruis, dan hoef je je om de Clip 2 geen zorgen te maken. De speaker kan tegen een stootje en ook een regenbui is geen probleem. Sterker nog, mocht je per ongeluk te water raken (of zelf de keuze maken het water in te springen, we weten hoe festivals soms gaan!) dan overleeft de Clip 2 dat ook want de speaker is volledig waterbestendig! Ben je op zoek naar je vrienden op het festivalterrein of zoeken je vrienden jou? Geen nood, de speaker heeft een ingebouwde microfoon, dus kun je er ook gewoon telefoongesprekken mee voeren.

JBL Charge 3

Zomer. Dat betekent keihard buiten feesten. Op de camping, bij het zwembad met je beste maten of op het festival, wanneer jijzelf even de regie wil voeren over de muziek. Bij zo'n vet feestje hoort natuurlijk de perfecte soundtrack met de beste geluidskwaliteit. En barst er dan toch weer een onweersbuitje los? Dan kunnen de beats gewoon blijven knallen en hoef je niet te vrezen voor waterschade of erger aangezien de speaker waterproof is.

 

Een utopie? Onrealistisch? Verre van dat. Je moet natuurlijk wel in het bezit zijn van de vernieuwde JBL Charge 3, een draagbare bluetoothluidspreker met stereogeluid van hoge kwaliteit en een energiebank in één. Nog nooit klonken die dikste tracks van Flume, Martin Garrix en Skrillex zo goed, daar naast dat zwembad in Zuid-Frankrijk of op die camping in de Achterhoek. Dikke bonus: om een lege batterij hoef je je absoluut geen zorgen te maken. En mocht er onverhoopt een plas zwembadwater op de Charge 3 belanden na een bommetje in het zwembad? Geen ramp: de luidspreker kan er gemakkelijk tegen. Ook wanneer je zelf een duik neemt is dat geen probleem, de speaker is tenslotte volledig waterproof.

Kortom, de JBL Charge 3 is de ultieme, zeer sterke, draagbare bluetooth-luidspreker met een krachtig stereogeluid en voorzien van een meer dan prima energiebank. Met de krachtige 6000mAh batterij geniet je achteraf op een veldje van het festival of lekker chill op de camping van een afspeeltijd van 20 uur. Daarnaast kun je je smartphone en tablet eenvoudig via de USB-uitgang opladen. Nog niet overtuigd? We kunnen het niet geloven, maar goed. Nog enkele voordelen van deze topper.

Met de ingebouwde ruis- en echo-onderdrukkende speakerphone voer je kristalheldere oproepen met één druk op de knop. Verbind draadloos meerdere luidsprekers die JBL Connect ondersteunen met elkaar om je luisterervaring te versterken. Even draadloos is de mogelijkheid om muziek te streamen via elk ander apparaat voorzien van bluetooth. Via de ingebouwde microfoon kun je gesprekken aannemen zonder ook maar één beat te missen. Tot slot bieden passieve radiatoren voldoende bas om ze daadwerkelijk te zien trillen aan de buitenkant. Nog niet genoeg watts op zak? Gebruik dan de JBL Connect-app voor iOS of Android om de Charge 3 te linken met een andere Charge 3-speaker, of met de JBL Pulse 2, de Xtreme of de Flip 3 en begin je eigen soundsystem!

JBL Portable Speakers

De JBL Charge 3 kost 179 euro, de JBL Clip kost 59,99 euro. Meer info over deze en andere speakers van JBL? Bezoek de officiële website.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws