Sony geeft met EXTRA BASS de ultieme EDM Experience

Partyscene Redactie | 5 juli 2016
gear

Danceliefhebbers hoeven niet langer op zoek naar het ideale apparaat om hun muziek op af te spelen. Met de introductie van de EXTRA BASS line-up speelt Sony in op de trend van wireless Bluetooth-apparaten om muziek op af te spelen. Door de speciaal voor dancemuziek gemaakte EXTRA BASS-technologie is het ritme van de muziek echt voelbaar. Bestaande uit twee wireless speakers, een wireless headphone en een High Power Audio box is het altijd mogelijk om muziek voor jezelf of met vrienden af te spelen, zowel thuis als buiten en zelfs onderweg.

EXTRA BASS

Het festivalseizoen draait in Nederland inmiddels weer op volle toeren; genoeg gelegenheid om de nieuwste dancemuziek van ’s werelds beste DJ’s live te beluisteren. Om deze festivalervaring opnieuw te beleven, is er krachtige apparatuur nodig die de muziek op dezelfde manier laat overkomen zoals de DJ dat doet. Helaas makkelijker gezegd dan gedaan tot nu toe. Omdat de dance-industrie al jaren ’booming’ is, richt Sony zich met de nieuwe EXTRA BASS-producten volledig op dit segment van danceliefhebbers die trendy gadgets zoeken in plaats van de klassieke headphones en speakers.


XB7 @ MIAMI ULTRA MUSIC FESTIVAL

SRS-XB2

Met maar 480g aan gewicht is de SRS-XB2 de lichtste speaker uit de reeks EXTRA BASS-producten. Verkrijgbaar in rood, zwart, blauw en groen, biedt deze draadloze speaker sterke bas in handformaat. Na vier uur opladen zorgt de XB2 voor maar liefst 12 uur aan onafgebroken muziek.

SRS-XB3

Het grotere broertje van de XB2 is de SRS-XB3. Met een superlange batterijduur van maar liefst 24 uur kun je zorgeloos urenlang genieten van de beste sounds vanuit een lichte speaker met nog meer vermogen dan de XB2.

MDR-XB650BT

Natuurlijk kan een EXTRA BASS wireless headphone niet achterblijven in het aanbod voor de danceliefhebber. Deze on-ear Bluetooth headphone speelt na vier uur opladen maar liefst 30 uur de beste tracks af. Daarnaast is de XB650BT eenvoudig te verbinden met jouw smartphone via NFC en Bluetooth.

GTK-XB7

Het meest krachtige audiosysteem is de XB7, perfect geschikt voor ieder feest door de diepe bas en de lichteffecten die op het ritme van de muziek werken. Om echt naar the next-level te gaan is het ook mogelijk om meerdere XB7’s met elkaar te koppelen via Party Chain Mode. Check via YouTube hoe een chain aan XB7’s fans in vervoering brachten tijdens het Miami Ultra Music Festival.

Mike Williams

Sony is al lange tijd de grootste aanbieder van High Power audio speakers in Europa. Om de lancering van de nieuwe XB7 speaker te promoten op social media, startte Sony een samenwerking met up-and-coming DJ Mike Williams. 'Ik heb Sweet & Sour gecreëerd door bij de bass drop te beginnen. De XB7 zorgt dat de muziek nog krachtiger klinkt en voelt – de perfecte manier om thuis van een club sound te genieten. Danceliefhebbers zullen de intense extra bas zeker waarderen, aldus Mike Williams.

Adviesprijzen

GTK-XB7: €349
MDR-XB650BT: €129
SRS-XB3: €169
SRS-XB2: €119

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws