Basslet dreunt bass door je lichaam

Rick Francissen | 24 juli 2016
gear

Basslet Wat is er lekkerder dan genieten van muziek met bass die door je lichaam trilt. Dat dachten de mensen bij Lofelt ook en zijn daarmee aan de slag gegaan. Een nieuwe uitvinding van deze creatieve geesten zorgt ervoor dat je jouw muziek nooit meer super hard hoeft te zetten om het trillende gevoel te ervaren.

De Basslet

Een armband die de bass uit de muziek doortrilt in je arm, dat is het simpele idee wat er schuilt achter de Basslet, de kickstarter van Lofelt. De armband is gesynchroniseerd met de muziek die je luistert door middel van een verzend apparaat wat je tussen je koptelefoon en je audio-device aansluit. Het apparaat is volledig stil en heeft een modern design. Daarbij is de batterij duur rond een uur of zes en wordt deze binnen een uur volledig opgeladen.

Gaming

Naast de toepassingen van de Basslet op het luisteren van muziek zijn er meer toepassingen. Het spelen van een game wordt bijvoorbeeld ineens veel realistiser en intenser wanneer je arm een shock krijgt wanneer de wereld om je heen in elkaar stort.

Basslet senderHet ziet er naar uit dat de kickstarter inmiddels ruim tien keer het behaalde doel aan financiële middelen binnen heeft gehaald. Wil je het project toch nog steunen of zelf nog een Basslet aanschaffen, ga dan snel naar de website of naar het project op kickstarter.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws