Phantom geeft je concertbeleving in 1 speaker

Rick Francissen | 2 augustus 2016
gear

Phantom

Goede geluidskwaliteit en draadloze speakers gaan tegenwoordig steeds vaker goed samen. De kwaliteit gaat omhoog en blijft ook goed wanneer het volume omhoog wordt geschroefd. Toch kunnen draadloze speakers nooit het hoge kwaliteitsniveau halen van speakers die bijvoorbeeld op festivals en concerten worden gebruikt. Fout. Devialet bewijst met hun Phantom speaker het tegendeel.

Phantom kent geen ruis

Het rijke geluid wat de draadloze Phantom speaker voortbrengt heeft een super scherp geluid zonder enige ruis in de muziek. Zelfs met 108 Decibel aan kracht en 4500 Watt klinkt het geluid nog steeds glashelder. Even ter vergelijking, 108 Decibel is net iets boven het gemiddelde niveau van geluid dat gebruikt wordt in een gemiddelde club.

Zoals je op de bovenstaande foto - en ook in de onderstaande video - kunt zien, is de Phantom een futuristisch vormgegeven speaker. Samen met de uitbreidingen zoals muursteunen en palen waaraan de Phantom bevestigd kan worden kun je jouw speakerset compleet maken. Ja, je leest het goed, je kunt door middel van een zogenoemd Dialog apparaat tot wel 24 Phantom’s op hetzelfde kanaal zetten.

LEES OOK: Nieuw op ADE dit jaar: de festivalcamping!

Voor de gemiddelde muziekliefhebber zijn de Phantom’s misschien wel wat overdreven in kracht en vooral prijs. Je schaft namelijk de goedkoopste Phantom aan voor het minimale bedrag van €1690. Gratis bezorgen mag ook wel voor die prijs. Wil je meer kracht in je speaker dan alleen maar 99 Decibel, dan zal je dieper in de buidel moeten tasten en op zijn minst €1990 moeten gaan uitgeven. Op de website van Devialet vind je het overzicht van de verschillende speakers, mocht je geïnteresseerd zijn.

Drie verschillende modellen

Of je nu wel of niet voldoende geld bij elkaar hebt om de Phantom aan te schaffen, het is op zijn minst erg indrukwekkend om te zien hoeveel kracht dit kleine apparaat in zich heeft. In de onderstaande video laat YouTuber Speaker Toni zien en horen dat je jouw buren flink zou kunnen pesten met dit stukje techniek.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws