Pizza Hut bezorgt pizza’s in draaitafeldoos

Wouter de Vink | 18 augustus 2016
gear

Pizza Hut bezorgt pizza’s in draaitafel doos

Raar, maar waar! Fast food-keten Pizza Hut brengt het eten in een pizzadoos waar vooral de dj’s blij van zullen worden – maar jij vast ook. Je kunt namelijk muziek draaien met deze doos. Hoe vet is dat!?

LEES OOK: Belgische club Versuz is op zoek naar een ‘geur dj’

Door dj-software, zoals Serato of DJ Pro, te koppelen aan de doos, kun jij je huiskamer entertainen door vette platen aan elkaar te mixen. Wie weet ben jij wel de nieuwe DJ Quattro Stagioni of Plaatjes Met Ananas! De mensen bij Pizza Hut hebben het je in ieder geval makkelijk gemaakt door een video online te zetten met instructies hoe de pizzadoos werkt. Zo kun je scratchen, pitchen en voor het gemak zit er ook een sync-button op – handig hè David Guetta? Check de video hieronder.

Pizza Hut komt met draaitafel op pizzadoos

De grote vraag blijft natuurlijk of dit ook in Nederland verkrijgbaar zal zijn. Zeg nou zelf, hoeveel Pizza Hut's ken jij in Nederland? Het is overigens niet de eerste keer dat de keten met een aparte pizzadoos komt. Eerder kon je namelijk al je smartphone aan de doos koppelen om deze vervolgens te gebruiken als beamer. Ook KFC experimenteerde met de Tray Typer: een placemat die je kan gebruiken als toetsenbord. McDonalds kwam eerder ook al met een dj gerelateerde placemat. Met de McTrax kon je namelijk muziek opnemen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws