JBL Reflect Aware biedt ongeëvenaarde geluidskwaliteit

Rick Francissen | 14 september 2016
gear

JBL Reflect Aware

Met het laten verdwijnen van de audio jack input op de iPhone 7 wordt de er een nieuwe aansluiting voor audio opgelegd aan de gebruiker. De lightning-aansluiting heeft voordelen te bieden die JBL goed weet te benutten met de nieuwe koptelefoon JBL Reflect Aware. 

JBL levert kwaliteit                           

Er zijn veel verschillende koptelefoons op de markt en het is lastig om het overzicht te bewaren over dit gigantische aanbod. Bij het merk JBL kun je er vrijwel altijd vanuit gaan dat je een kwalitatief goede aankoop doet, zo ook met de nieuwe JBL Reflect Aware in-ear koptelefoon.

Het nieuwe model van JBL wordt digitaal aangestuurd door de nieuwe aansluiting wat ervoor zorgt dat de geluidskwaliteit omhoog gaat. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt door een batterij, maar de stroomtoevoer direct uit de lightning-aansluiting wordt gehaald, is er de optie om noisecancelling te activeren. Deze functie geeft je de mogelijkheid om zelf te bepalen hoeveel geluid er vanuit jouw omgeving wordt doorgelaten.

LEES OOK: JBL introduceert nieuwe producten op IFA2016

Comfortabel en functioneel design

De JBL Reflect Aware biedt je naast uitstekende geluidskwaliteit ook het beste comfort. De koptelefoon is namelijk met zweetbestendig materiaal uitgerust. Het ontwerp zorgt er daarbij voor dat het nieuwe JBL product niet zomaar uit je oren valt tijdens het hardlopen.

Ook al is de JBL Reflect Aware met €199,99 als adviesprijs een duur product, het is een investering die je de beste kwaliteit levert. Geïnteresseerd in de koptelefoon? Bezoek dan de website voor verdere specificaties en bestel hem direct.

Beeld via Digitaltrends

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws