Go Pro 5 serie verfijnt hoogwaardige actioncamera's

Rick Francissen | 21 september 2016
gear

Go Pro

Het is misschien wel de meest gebruikte actiecamera ter wereld. Go Pro heeft met hun camera's laten zien dat er waanzinnige kwaliteit voort kan komen uit het kleinste stukje technologie. Daarbij is de software die meegeleverd wordt met deze camera's erg handig en overzichtelijk. Met het gigantische succes van de Go Pro 4 serie kon een vervolg niet uitblijven.

Go Pro 5 levert nog meer gebruikersgemak

Met de nieuwe Go Pro 5 serie worden er net als bij de 4 serie twee versies uitgebracht. Eén nog compactere versie dan de traditionele Go Pro, namelijk de HERO5 Session. Deze is het vervolg op de vorige HERO Session die de vorm van een kubus heeft. Bij dit model is de kwaliteit omhoog gegaan met Ultra HD film mogelijkheden met een camera van 10 megapixels en 30 frames per seconde. Een bijzondere toevoeging is de mogelijkheid om de HERO5 Session aan te sturen met je stem. Ook worden bestanden automatisch geüpload naar de cloud en zit er videostabilisatie op.

De HERO5 Black heeft het traditionele Go Pro model, maar heeft geen waterbescherming nodig in tegenstelling tot zijn voorganger. Ook hier is de kwaliteit omhoog gegaan naar Ultra HD mogelijkheden met 12 megapixels en 30 frames per seconde. Naast de verdere toevoegingen die de HERO5 Session ook kent wordt hier automatisch de locatie vastgelegd, zit er een touchscreen op de camera én kun je RAW-bestanden maken.

LEES OOK: Twee keer Tomorrowland in 2017

Oneindige toepassingen

De toepassingen van de Go Pro zijn voorheen al meerdere malen bewezen. Zowel voor Extreme Sports, tv-uitzendingen, maar ook voor het filmen van jouw favoriete feest lenen de Go Pro camera's zich uitstekend. Check bijvoorbeeld Tomorrowland is vastgelegd met deze camera's. De Go Pro 5 serie is vanaf nu te koop via de website en start vanaf een prijs vanaf €329,99.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws