Iedereen kan produceren met Roli Blocks

Peter Güldenpfennig | 2 november 2016
gear

Je kan produceren zo ingewikkeld maken als je zelf wilt, maar gemak dient de mens dacht Roli en daarom hebben zij Blocks ontwikkeld. Laat het maar aan Roli over om te verrassen met een gaaf systeem. Dat deden ze tenslotte al eerder met de Seaboard Rise.

Roli Blocks

Roli Blocks is een modulair systeem voor mensen die wel muziek willen maken maar geen idee hebben wat ze eigenlijk aan het doen zijn. Blocks is een modulair systeem waarbij je meerdere Lightpad Blocks magnetisch aan elkaar koppelt waarmee je je studio dus mettertijd kunt uitbreiden. De Blocks zelf zijn voorzien van een aanrakingsgevoelig grid waarbij gekleurde leds je leiden terwijl je muziek maakt.

Roli Noise

De Lightpad Blocks staan niet op zichzelf, je hebt een app nodig om ze aan te sturen. Die app heet Roli Noise  en is verkrijgbaar voor iOS. In de app selecteer je je sounds en kun je ook je track opnemen. Gewapend met smartphone en één of meerdere Blocks (er zijn ook Live Control- en Loop Blocks) heb je in feite een modulaire studio op zakformaat. 

De Lightpad Block kost je € 199,95 en is verkrijgbaar op de website van Roli. De Live Control- en Loop Blocks zijn hier ook te krijgen en kosten ieder € 99,95.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws