Iconische analoge hardware kan nu ook als kunst aan je muur hangen

Ivo Mollemans | 12 november 2016
gear

Door alle innovatieve ideeën op het gebied van hard- en software voor het produceren van muziek kan je als gebruiker soms door de bomen het bos niet meer zien. Tal van synths, drumpads, equalizers, compressors etc. zijn beschikbaar als hardware en ook als software. De keuze is onbeperkt en iedereen heeft zo zijn voorkeuren. Een aantal van hen kun je vanaf nu ook aan je muur hangen.

LEES OOK: Richie Hawtin maakt soundtrack voor kunsttentoonstelling New York

Analoge hardware is kunst

Grafisch ontwerper Justin Stedmans heeft een serie afbeeldingen gemaakt van klassieke synthesizers, mixers en drum-machines. Tot de collectie behoren producten van bekende merken als Moog, Roland en Akai. Zo is er eentje van de Roland TR-808 en ook de Native Instruments Maschine is beschikbaar. Deze kunst is een ware toevoeging aan de studio van elke producer en ook als je niet zoveel met muziek hebt zijn de kunstwerken zeker het checken waard. De unieke stijl waarin de afbeeldingen zijn gemaakt is simpel en juist daardoor erg leuk en origineel. Check een deel van de collectie hieronder.

Een aantal van de afbeeldingen is al te koop. Houd de Facebookpagina van Justin in de gaten voor verdere ontwikkelingen omtrent dit project. Op de website unbranded.digital is nog meer werk van hem te vinden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws