Cyber Week: de beste JBL-deals van het jaar

Partyscene Redactie | 24 november 2016
gear

Sinterklaas en kerst staan voor de deur. Een leuke en gezellige tijd vol met de nodige party’s, maar ook best een dure tijd. Toch, als je goed zoekt kun je best de kosten drukken. Neem JBL, die op al zijn apparatuur fikse kortingen geeft tijdens de Cyber Week.

JBL geeft korting

Of je nu op zoek bent naar een handzame speaker om mee op pad te gaan, mooie draadloze headphones of andere dikke audio-apparatuur, JBL heeft voor elke muziekliefhebber wel een geschikt product. Gaaf dus dat zij nu een hele vette actie hebben lopen. Het is namelijk Cyber week bij JBL, waarbij kortingen op hun refurbished producten kan oplopen tot 70 procent.

Refurbished producten zijn retouren die JBL helemaal werkend en in goede staat opnieuw aanbiedt. Hoewel er heel soms gebruikssporen te zien zijn, werkt de apparatuur als nieuw. Bovendien worden producten gratis verzonden en heb je er gewoon twee jaar garantie op.

Geïnteresseerd in de gear en gadgets van JBL voor onder de kerstboom? Check hier voor alle deals tijdens CyberWeek! Wees er wel snel bij, want de actie loopt tot 28 november. 
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws