Teufel introduceert de Mute BT headphones

Peter Güldenpfennig | 13 december 2016
gear

Wil je nu écht eens genieten van je muziek zonder storend omgevingsgeluid? Geen probleem, want Teufel heeft met de Mute BT de perfecte headphones voor jou.

Teufel Mute BT

De Teufel Mute BT headphones zijn draadloze gesloten headphones voorzien van Active Noise Cancelling (ANC). Dit betekent dat waar je je ook bevindt, omgevingsgeluid verleden tijd is. Ook prettig is dat de headphones draadloos zijn. Je verbindt de Mute BT simpelweg via bluetooth en kan, met een volle batterij, 28 uur geruisloos van muziek genieten en zelfs 50 uur wanneer je ANC hebt uitgeschakeld. Batterij op? No problem. Sluit je gewoon het meegeleverde snoer aan om door te luisteren. 

Specificaties

Dankzij apt-X-technologie kun je genieten van audio in CD-kwaliteit, ook wanneer je draadloos luistert. De audiokwaliteit wordt onderstreept door 40-mm lineaire HD-drivers en neodymium magneten waarbij de basweergave een extra zetje krijgt, maar ook mid- en hoge tonen prima naar voren komen. Ook gesprekken voeren is geen probleem dankzij de geïntegreerde speakerphone. Deze bedien je met knoppen op de linkerheadphone, waarmee je ook tracks selecteert en het volume  aanpast.

Prijs en beschikbaarheid

De Teufel Mute BT is nu verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van € 199,99. Hier krijg je ook een vliegtuigadapter, een kabel van 1,35 meter en een Micro-USB-oplaadkabel geleverd.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws