Apple's draadloze oortjes eindelijk in de verkoop

Mark Hofman | 16 december 2016
gear

Wanneer je onderweg volop wil genieten van de lekkerste muziek, zijn headphones natuurlijk een top uitvinding. Toch zijn er genoeg mensen die hun voorkeur liever naar oortjes uit laten gaan en dan vooral die van Apple. De kwaliteit van de headphones zijn goed, maar sinds de iPhone 7 is het niet altijd even makkelijk te gebruiken. Om dat op te lossen kwam Apple met de draadloze AirPods, maar die kosten nogal wat. 

Apple's Airpods eindelijk in de verkoop

Tech-gigant Apple komt deze week eindelijk met kortingen voor hun draadloze oortjes. De AirPods zijn de eerste draadloze oortjes van het bedrijf en werd tegelijkertijd aangekondigd met de iPhone 7. Deze telefoon kreeg bijzonder veel kritiek vanwege een ontbrekende 3.5 mm headphone jack. 

De Airpods werden eerst verkocht voor €170,- en daardoor was er vanaf het begin al veel kritiek op de oortjes. Toch bleek de kwaliteit ervan hoog te liggen en waren ze niet zo slecht als mensen in eerste instantie dachten. Nu de prijs is verlaagd zouden de Airpods zomaar een succes kunnen worden. Je haalt ze inmiddels voor iets meer dan €150,- in huis. 


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws