Beats in de baas z'n tijd: werken met een audioheadset

Partyscene Redactie | 23 december 2016
gear

Je gehoor beschermen en luisteren naar muziek? Twee zaken die elkaar behoorlijk in de weg zitten. Dacht je tenminste. Want Peltor heeft met de WorkTunes Pro een headset op de markt gebracht die beide doet. 

Slimme headsets

Peltor, een subdivisie van 3M, brengt al jarenlang gehoorbescherming op de markt. Een belangrijke zaak wanneer je in bijvoorbeeld de bouw, maar ook op festivals en grote (of kleine) feesten werkt. Je kunt oordoppen gebruiken, maar wellicht voel je meer voor een headset. Bij de meeste headsets word je echter helemaal afgesloten van de omgeving, geen prettige gedachte wanneer je moet overleggen met vrienden of collega’s. Da’s bij Peltor geen probleem, want hun headsets zijn eigenlijk slimme headsets, die je beschermen tegen lawaai, maar wel omgevingsgeluid binnenlaten.

Peltor WorkTunes Pro

Het nieuwste model headset van Peltor is de WorkTunes Pro die nog een hele gave slimmigheid aan boord heeft. Je kunt er namelijk gewoon naar muziek mee luisteren, wat relaxed is als je in je eentje aan het werk bent in luide omgevingen. Plus, met muziek werk je sneller en ben je meer gefocust op je werk doordat stoorzenders niet meer aan de orde zijn.

De Peltor WorkTunes Pro biedt je gehoorbescherming en een goede geluidskwaliteit. Door de stereo-ingang op de headset is het mogelijk om een mobiele telefoon, een mp3-speler of ander extern device aan te sluiten. Met één druk op de knop geeft de headset je toegang tot je favoriete afspeellijsten, podcasts, audioboeken en oproepen op je smartphone. 

De ingebouwde digitale radio met automatisch zoeksysteem biedt de mogelijkheid om vijf voorkeurzenders te selecteren en de keuzemogelijkheid voor FM radio en AM/FM radio. Verder is de headset verkrijgbaar in twee varianten, met hoofdband en als helmbevestiging. De headset kost je € 106,48 en is ondermeer verkrijgbaar bij Wiltec.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws