Dit is de nieuwe Denon DJ SC5000

Mark Hofman | 8 januari 2017
gear

Op de Facebookpagina van Denon DJ en de Twitter van DJTT, verschenen onlangs uitgelekte afbeeldingen van een nieuwe mediaspeler. Deze speler zou zomaar eens het product kunnen zijn waar het bedrijf afgelopen herfst op doelde met hun #changeyourrider campagne. Gewapend met veel cue knoppen en een groot beeldscherm voor de wavefrom's, weet Denon serieus de strijd aan te gaan met Pioneer. Dit is de nieuwe Denon DJ SC5000. 

De nieuwe Denon DJ SC5000 

Denon komt met een nieuwe mediaspeler en het eerste beeld dat we daarvan te zien krijgen is een foto uit een magazine. Dit wordt op Twitter gedropt door een gebruiker genaamd Jay Dizzle. 

Na het zoeken van een nieuwe speler voor Denon, komen we uit bij de naam DJ SC5000. Na het zoeken van die exacte naam kwamen we daadwerkelijk bij de foto uit het magazine uit. Dezelfde foto die je hieronder ziet. 

En vanaf deze foto kunnen we ook een aantal features van de speler vaststellen: 

- 8 performance knoppen voor cues, loops, rolls en slicers 
- Scherm op de Jog (laat albumhoesen zien als de image mogen geloven) 
- Een ingebouwde slip-modus 
- Een loop encoder met een "loop move" label eronder. Dit zou een heel groot voordeel hebben in tegenstelling tot de CDJ/XDJs van Pioneer die hier maar weinig tot niet over beschikken. 
- Een groot scherm voor de waveforms en alle andere details 
- Reverse en Censor knop 
- Sync en Master functie 
- Een pitch range controller en Pitch bend knoppen 
- Track Search 
- USB, SD en netwerk storage mogelijkheden. 

Mochten al deze functies ook daadwerkelijk werken, dan heeft Pioneer er een grote en serieuse concurrent bij. Wat vinden jullie ervan? 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws