Supervet! Deze schoenen beschikken over LED-schermen

Ivo Mollemans | 9 januari 2017
gear

Er zijn heel wat verschillende soorten schoenen te koop in winkels, maar mocht je écht iets speciaals willen dan kan je het beste eens op het internet rondkijken. Het aanbod is gigantisch en de keuze dus ook. Toch zijn er een hoop schoenen die op elkaar lijken en daardoor heb je na al het zoeken niet altijd het gevoel dat je deze keer echt iets anders hebt weten te kopen.

E-sneakers van Vixole

Mocht je nog steeds met je handen in het haar zitten dan zijn deze schoenen misschien wel de oplossing voor jouw probleem. Ze zien er van zichzelf al tof uit, maar de functies waarover deze schoenen beschikken zijn nog veel toffer. Aan de achterkant en deels zijkant van elke schoen zit namelijk een heus LED scherm. Hiermee is het mogelijk om verschillende dingen direct op je schoen te projecteren en de manier waarop is niet moeilijk. Het bedrijf achter de schoen, Vixole, heeft ook een app ontwikkeld waarmee je zelf alles kan aanpassen en je de schoenen elke dag geheel naar jouw eigen smaak kan omtoveren.

LEES OOK: Voer de boventoon met je smartphone

Hebben!

Niet alleen dat, maar de schoenen kunnen ook interactief met muziek omgaan en zich aanpassen aan de bewegingen die jij maakt. Met deze schoenen wordt de wereld van sneakers compleet veranderd en wij kunnen niet wachten om ze in actie te zien! Volgens Vixole zijn ze vanaf juni dit jaar te bestellen voor elke consument. Er komen drie verschillende prijsklassen en de goedkoopste zijn 160 euro per paar.

Vixole weet het project te financieren via een Kickstarter pagina en inmiddels hebben ze al meer dan genoeg geld opgehaald om het product echt tot leven te roepen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws