Draagbare Basslet subwoofer voor aan je pols

Thomas Keulemans | 14 januari 2017
gear

Wat vind jij een van de belangrijkste dingen aan het luisteren naar de vetste dance tracks? Een dikke bas waarschijnlijk, toch? Vandaar dat er al allerlei compacte en draagbare subwoofers zijn ontwikkeld, maar de makers van de Basslet watch gaan nog net een stapje verder.

Basslet subwoofer technologie aan je pols

De Basslet subwoofer is ontwikkeld door Lofelt, die daarmee eerste producent van subwoofertechnologie is, dat je als een horloge om je pols draagt. Het formaat lijkt dan wel klein, maar laat je daar niet door van de wijs brengen; de Basslet is een zeer verfijnd stukje techniek, ontwikkeld om jou een krachtige surround sound-ervaring te bezorgen. De bas is voelbaar door je hele lichaam, waardoor het voelt alsof je écht in een club staat!

"What we want to do is bring this physical experience of music - the energy, the impact - that you get at a concert or club into the real world where you can have it anywhere and anytime you want,"

aldus Lofelt's CEO Daniel Büttner.

Crowdfunding

Vorige zomer kwamen de eerste berichten al naar buiten rondom de Basslet-subwoofer, die uiteindelijk via een enorme crowdfundingsactie van Kickstarter in productie kon gaan. Een kleine 4000 donateurs haalden € 600.000,- op, waardoor de Basslet nu beschikbaar is als pre-order. Voor $219,- kun je de Basslet in je bezit hebben.

Beeld via Lofelt en Kickstarter

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws