Voer voor liefhebbers van het betere audiogeluid: Teufel Ultima 40 Aktiv

Peter Güldenpfennig | 17 januari 2017
gear

Iedereen houdt van goed geluid, maar daar moet je setup wel naar zijn. Laat dat maar aan Teufel over. Eerder al schreven we over hun Mute BT-headphones en ook van de Boomster XL werden we erg enthousiast. Toch wil je niet alleen onderweg, maar ook in je huiskamer goed geluid hebben. Enter de Teufel Ultima 40 Aktiv-speakers.

Teufel Ultima 40 Aktiv 

De actieve speaker heeft een ingebouwde 200 watt-versterker waarmee je de passieve speaker verbindt. Geïntegreerd met bluetooth en voorzien van aptX-technologie ben je verzekerd van een natuurgetrouw geluid via een draadloze verbinding. Ook een HDMI-aansluiting is aanwezig, dus je kan er ook je TV op aansluiten voor vet geluid tijdens een film of het gamen. Uit je stoel komen om het volume aan te passen hoeft niet, want wanneer de speakers in de TV-modus zitten, regel je het volume gewoon via de afstandsbediening. 

Kwalitatief geluid

De speakers zelf hebben een uitgekiend geluid met een heldere hoge-, goede midden- en diepe, lage frequentie. Het regelen van het geluid doe je via een equalizer aan de achterkant. Wil je de kicks nog even wat steviger benadrukken, dan kun je desgewenst een subwoofer aansluiten. 

Prijs en beschikbaarheid

De Teufel Ultima 40 Aktiv-speakers bestaat uit een set van twee speakers en is per direct verkrijgbaar. De prijs bedraagt 799,99 euro. Je kunt de speakers aanschaffen via teufelaudio.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws