3 x toffe gear voor de muziekliefhebber 

Mark Hofman | 21 januari 2017
gear

Als er gear is wat nooit uit de mode gaat raken, dan zijn het wel headphones en speakers. Het maakt niet uit of ze zwaar of licht zijn, tof design hebben of niet: fans hebben ze altijd. Met 2017 dat in volle gang is kunnen bedrijven een soort van opnieuw beginnen en een paar van deze bedrijven kwamen al met nieuwe designs en gear. Wij zetten 3 toffe gear voor je op een rijtje! 

De GRY Sport Clip 

De GRY Sport Clip zijn headphones die speciaal ontworpen zijn voor, je raadt het al: echte sportliefhebbers. Vanwege het extra lichte gewicht en hun bestandheid tegen zweet zijn deze oortjes ideaal voor in de sportschool of voor je dagelijkse hardloopsessie. 

Prijs: €20,- 

Koss Porta Pro 

De Koss Porta Pro is een product wat alweer dateert vanuit 1958, toen de originele American Stereophone Company met de eerste SP/3 Stereophone op de markt kwam. De lichte headphones worden geleverd met een 3.5 mm jack. Het uiterlijk van de headphones ogen bijzonder retro en dat is zeker niet verkeerd. 

Prijs: €40,- 

MuveAcoustics A-Plus MA-2000FB

Ben je opzoek naar een speaker die eruit ziet zoals vroeger, maar de draadloze technologie van vandaag de dag met zich meedraagt? Dan zit je met de A-Plus MA-2000FB van MuveAcoustics helemaal lekker! Deze speaker is volledig draadloos en loopt op oplaadbare batterijen. De levensduur van één batterij is 7 uur en de mogelijkheden tot Bluetooth en Aux aansluitngen zijn aanwezig. 

Prijs: € 50,- 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws