Meisje van 9 ontwerpt pocketdrummachine 

Partyscene Redactie | 5 augustus 2018
gear

Bedrijven hebben vaak grote ideeën en om deze uit te voeren wordt er vaak gezocht naar het beste van het beste. Stel je bijvoorbeeld voor dat je als bedrijf de kracht heb om een krachtige drummachine te bouwen die nog eens in je zak past ook. Op dat moment ga je op zoek naar de beste designers ter wereld aangezien je het beste van het beste wilt. Wel lachen dan als je dochter van 9 voor de lol een ontwerp tekent en het dusdanig goed is dat je de designer wel kunt vergeten. 

Meisje van 9 ontwerpt drummachine 

Teenage Engineering maakt 'The next-generation Pocket Operator platform' bekend: de PO-32 Tonic. Deze drummachine komt met verschillende nieuwe features, waaronder een UI, welke getekend zijn door de 9-jarige dochter van CEO Jesper Kouthoofd. In foto's die het bedrijf deelde is te zien dat het meisje de designs van de user interface heeft getekend. Eerder bracht het bedrijf deze interface uit met animaties van onderzeeërs, robots en meer. 

Het meisje zorgt voor tekeningen van een gevulde bar, een muis die kauwt op een telefoon lijn en een aantal spinnen. Check de foto's van Ivana haar kunsten hieronder: 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws