Drie muziekspeakers die jou door Valentijn slepen

Tiewen | 9 februari 2017
gear

Valentijn staat weer bijna voor de deur. Of je deze dag nou weg wilt zwijmelen met je lover onder zwoele klanken of als boze single knetterhard muziek wilt draaien omdat je nooit de liefde zal vinden, je hebt in ieder geval een goede sound met de volgende drie speakers van JBL. Ideaal als cadeau voor je liefde of gewoon jezelf dus. 

De JBL Clip 2

Deze compacte bluetoothspeaker kost je 51 euro en heeft een batterijduur van acht uur. Maak hem vast aan je bedframe voor romantiek tussen de lakens of verplaats de box naar de badkamer, hij is namelijk waterproof en dus ideaal voor in bad.  

JBL E45 BT

Deze koptelefoon zonder snoer is perfect voor een lange fietstocht naar je Valentijndate. Op die manier kan je alvast in een romantische stemming komen onderweg. De batterijduur is 16 uur, dus wees niet bang dat je verveeld raakt als je geliefde ver weg woont. De koptelefoon kost 99,99 euro. 

JBL Charge 3 Special Edition

Tot slot een speaker voor het ruigere werk. Tijdelijk verkijgbaar in deze vette kleurencombinatie een must-have voor de liefhebber van stoere vormgeving en een kwalitatieve sound. De speaker gaat 20 uur mee en je smartphone wordt direct opgeladen. Hij kost 179,00 euro. 

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws