Deel tracks via verschillende services met één link 

Mark Hofman | 16 februari 2017
gear

Wanneer je een ontzettend toffe track hoort wil je deze uiteraard delen met je vrienden, maar zo makkelijk is dat nog niet. Wanneer je een nummer deelt via Spotify heeft iemand anders dat weer niet, Soundcloud doet het bij de ander niet op zijn telefoon en YouTube vinden ze maar schijt. Je kan dan uiteraard drie verschillende linkjes in een groepsapp gooien, maar je kan ook gebruik maken van Songlink. Deze app laat je namelijk een nummer versturen voor je vrienden, voor verschillende platformen tegelijk! 

Deel tracks via verschillende services in één keer 

Om extra moeite te voorkomen bij het delen van een track is de service Songlink in het leven geroepen. Deze service laat je een nummer delen voor verschillende platformen tegelijk met maar één link. Dus de vrienden die liever Spotify gebruiken dan Apple Music en andersom, zijn tegelijkertijd voldaan. Mega handig! 

Het werkt als volgt: je ziet een tof nummer op YouTube en wilt deze delen met je vrienden. Het eerste wat je doet is naar de Songlink-website gaan en de URL van deze video plaatsen in het desbetreffende vakje. Vervolgens gaat Songlink diezelfde track zoeken op alle mogelijke platformen en creeërt het een pagina voor je. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is de link van de Songlink-website te delen met je vrienden. Handig? Ik dacht het wel! 
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws