De Snapchat Spectacles zijn nu online te koop!

Mark Hofman | 21 februari 2017
gear

Vorige jaar maakte Snapchat, wat tegenwoordig Snap Inc. heet, bekend dat het de Spectacles uit ging brengen. Deze zonnebril bevat camera's waarmee je gemakkelijk Snaps kon maken terwijl je beide handen vrij hebt. Echter waren deze brillen enkel en alleen te koop in machines die random op een bepaalde locatie stonden, maar daar komt verandering in. De brillen zijn nu ook online te verkrijgen. 

Snapchat Spectacles online te koop 

Het systeem van de vendingmachines op random locaties was leuk, maar zorgde soms voor grote drukte en lange wachtijden. Dit gaat Snap Inc. nu veranderen. De Spectacles zijn vanaf deze week eindelijk ook online te bestellen. Ga naar de website Spectacles.com, bestel je bril in je favoriete kleur en hij wordt gewoon naar je opgestuurd. Mega handig! 

De brillen van Snapchat werden vorig jaar geintroduceerd en bevatten camera's in het hoekje van de glazen. Deze zorgen ervoor dat je handsfree Snapchats kan maken en dat je kan filmen vanuit een ander perspectief. De populariteit van de brillen is groot en zal, nu hij online te bestellen is, alleen maar groter worden. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws