Robuuster dan ooit: de nieuwe JBL Flip 4 speaker

Pieter Hiemstra | 22 februari 2017
gear

JBL komt met een nieuwe speaker binnen de Flip-serie: de JBL Flip 4. Een handzame speaker met een verrassend krachtig geluid. En als kers op de taart ook nog vol met nieuwe snufjes!

Handige functies

Elk weeekend weer die discussie: wie van de vrienden mag zijn muziek afspelen? De nieuwe JBL Flip 4 lost dit probleem op doordat het mogelijk is twee devices tegelijkertijd te verbinden. Zo kun je 1 afspeellijst aanmaken op twee apparaten. Verder kennen we JBL van zijn kraakheldere geluid dankzij software die ruis en echo's onderdrukt afkomstig van je smartphone. De kans is klein dat je het geluid uit de Flip 4 te zacht vindt. Maar mocht je een feest in de ArenA willen houden? Dan kun je met Connect+ 100 (!) andere JBL-speakers aansluiten voor een orkaan aan geluid. 

Ook handig is dat de Flip 4 tegen een stootje kan. Dankzij de robuuste behuizing kan hij in alle weersomstandigheden mee. Zelfs water vormt geen probleem voor deze nieuwe generatie JBL. Een andere verbering ten opzichte van oudere generaties speakers is de accu. Het is mogelijk om muziek 12 uren lang onafgebroken af te spelen. Tot slot kun je een persoonlijke assistent inschakelen in de vorm van Siri of Google Now. Via spraakherkenning kan het verschillende opdrachten uitvoeren. Zonder handen muziek luisteren dus!

Voor 130 euro is de JBL Flip 4 van jou. Scoor 'em hier

Lees ook: 'Amazon en Google komen met privacygevoelige telefoonspeakers'
Lees ook: 'De meest gesamplede drummer allertijden overleden' 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws