Verander je dancemoves in muziek met BeatMoovz

Mark Hofman | 24 februari 2017
gear

Foto's door: Engadget.com

Er zijn veel manieren om muziek te maken. Het kan tegenwoordig gewoon met je laptop, tablet of zelfs met je mobiel. Toch zijn er dingen die we nog niet hebben gezien, zoals BeatMoovz. Deze armband zorgt ervoor dat je muziek maakt terwijl je danst. Jawel, terwijl je danst op muziek maak je ook nog eens muziek. Wat een wereld joh! 

BeatMoovz: verander je dancemoves in muziek

Ontwikkelaar Daigo Kusunoki was vroeger competitiedanser en heeft ook nog eens een technische achtergrond. Normaal gesproken zou je denken: 'dat heeft niks met elkaar te maken', maar in het geval van BeatMoovz komt dit wel heel goed uit. Kusunoki heeft namelijk armbanden ontwikkeld welke, door middel van bluetooth, je bewegingen matcht met een app op je mobiele telefoon. Deze app koppelt geluiden aan bepaalde bewegingen waardoor je tijdens het dansen je eigen soundtrack maakt. Awesome!

De mogelijkheid om meerdere armbanden te koppelen aan de app is aanwezig en dat maakt de boel nog leuker. Wanneer je met een paar mensen de vetste dancemoves uit je mouwen schudt, ontstaat er zomaar een unieke soundtrack die daarbij past. Hoe tof wil je het hebben? 

De BeatMoovz zijn wel wat prijzig, want per armband betaal je zo'n € 70,-. Wel komt de tool in de kleuren blauw, zwart, rood, groen, geel en oranje zodat het altijd wel bij je outfit past. 


 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws