1-up de sound van je games of op je bureau met de Teufel Mediadeck

Peter Güldenpfennig | 9 maart 2017
gear

Op het gebied van geluidsystemen kun je zo groots uitpakken als je maar wilt, maar helaas laat je ruimte dit vaak niet toe. Niet bepaald fijn, zeker niet als je een gamer bent of wanneer je geluid nodig hebt op je bureau. Daar heeft Teufel wat op bedacht met de Mediadeck, een 2.1 sounddeck die makkelijk overal te plaatsen is dankzij het formaat van 32,60 bij 41,50 cm en een hoogte van 9,30 cm.

Teufel Mediadeck

De Mediadeck is een vierkant systeem die als basis kan dienen voor je monitor of notebook. Dit dankzij een stevige behuizing van aluminium. Voorop vind je een grote LED-verlichte volumeknop en een input wanneer je headphones wilt gebruiken. Achterop vind je een hub met drie USB-poorten en een ingang voor een headset met microfoon. 

Het aansluiten kan niet simpeler. Plus de audiobron in, zet de speaker aan en klaar. Tof is dat de Mediadeck herkent wanneer de audiobron actief wordt en zichzelf dan inschakelt. 

Compact met breed geluidsbeeld

De Mediadeck is voorzien van een USB-geluidskaart en zorgt voor mooi helder geluid in stereo. Aan de uiteinden op de voorkant bevinden zich de tweeters terwijl je op de achterkant de subwoofer met twee basreflexpoorten vindt. Die laatste zorgt voor een extra diepe bas, opvallend voor een dergelijk klein systeem. Een extra voordeel van de aluminium behuizing is dat je geen last hebt van trillingen. Dankzij de uitgekiende plaatsing van subwoofer en tweeters ben je verzekerd van een mooi breed geluidsbeeld zonder dat het systeem veel ruimte inneemt. Inleveren op zowel geluidskwaliteit als op ruimte is er dus niet bij. 

Naast dat het systeem er mooi compact uitziet en overal te plaatsen is, is het ook gewoon zeer functioneel en niet alleen omdat het geluid bijzonder goed is. Want dankzij de USB-hub heb je extra poorten tot je beschikking, handig om je draadloze controller of je smartphone op te laden bijvoorbeeld. 

De Teufel Mediadeck is online te bestellen bij Teufel voor een prijs van € 299,99. Uiteraard kun je het sounddeck ook in levende lijve aan het werk zien in de Raumfeld Brandstore op de Van Baerlestraat in Amsterdam. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws