Ruzie zoeken met je buren? Deze nieuwe partyspeakers van Sony helpen je!

Peter Güldenpfennig | 21 maart 2017
gear

Een beetje muziekliefhebber heeft fatsoenlijke speakers in huis staan, maar wanneer je echt de ramen uit je huis wilt blazen is er zwaarder geschut nodig. Gelukkig is er Sony die je audioarsenaal voorziet van de nodige decibellen met twee nieuwe speakers.

Sony MHC-V50D

De V50-D is een flinke speaker met ingebouwde DVD-speler die je draadloos verbindt met een audiobron. Sony heeft de speaker voorzien van twee technologieën die er voor zorgen dat een stevig volume hand in hand gaat met de nodige audiokwaliteit. De Smart High Power-technologie zorgt voor extra geluidsdruk waardoor een diep basgeluid ontstaat in combinatie met een klankkast inclusief gevouwen hoorn en een extra grote uitgangspoort. De toevoeging van de Mica Cone - uitgevoerd in een Mica Reinforced Cellular vezel - zorgt voor volume en vormvastheid. Met andere woorden: een hoog volume met behoudt van kwaliteit en de nodige bas. Oh, en sfeer. Want er bevindt zich ook verlichting op de speaker die meebeweegt met het ritme van de muziek. 

Er zitten trouwens twee microfooninputs op de speaker waardoor deze uitermate geschikt is om te gebruiken voor karaoke. En alsof dat nog niet feestelijk genoeg is kun je het geluid manipuleren met echo- en fade-effecten. 

Sony SHAKE-X30D

De SHAKE-X30D is een systeem wat bestaat uit drie speakers en is voorzien van dezelfde Smart High Power- en Mica Cone-technologie. Ook dit systeem heeft twee microfoon inputs en de nodige effecten en verlichting.

Dit systeem verschilt van de V50D omdat het drie losse componenten zijn en het geluid dus ruimtelijker gespreidt kan worden door een ruimte. Uiteraard wel met het behoud van alle voordelen die de V50D je als partyganger biedt. Ruzie zoeken met je buren klonk nog nooit zo goed!

Prijs en verkrijgbaarheid

De MHC-V50D is vanaf april beschikbaar in de Benelux voor een adviesprijs van € 500,-. De SHAKE-X30D is vanaf mei beschikbaar in de Benelux voor een adviesprijs € 750,-.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws