Met deze 3 JBL-gadgets heb jij een perfecte zomer!

Pieter Hiemstra | 30 maart 2017
gear

Het kwik stijgt en we gaan straks weer massaal de deur uit. Of je nu naar het strand gaat, gaat sporten of wilt touren met je auto. Met deze drie gadgets van JBL wordt jouw zomer onvergetelijk!

1: JBL Flip 4

De eerste Flip, toen al een draadloze Bluetooth-speaker, werd in 2012 geïntroduceerd. De Flip 4 heeft een verbeterde, waterproof buitenkant en kan verbinding maken met twee mobiele apparaten tegelijk. Hij heeft een speelduur van 12 uur en een ingebouwde voice assistent. Daarbij heeft de speaker Connect+ technologie, waardoor er tot wel 100 speakers aan elkaar kunnen worden verbonden vanuit 1 muziekbron. Perfect voor de echte feestbeesten!

Voor meer informatie kun je terecht op de website van JBL

Prijs: €139,-


2: JBL Reflect Mini Bluetooth-sporthoofdtelefoon

De hele winter had je allemaal smoesjes om niet te gaan sporten. Maar met deze sporthoofdtelefoon kom je er niet meer onderuit. Hij is zweetbestendig en de oordopjes die niet uit je oren steken zorgen voor een kraakhelder, diep geluid. Pomp jezelf op met een muzikale knaller, en loop dat extra rondje door het park nu eens. Deze draadloze hoofdtelefoon gaat op een volle batterij acht uur mee en heeft hoogwaardige 5,8mm drivers. Ook ideaal zijn de 3-toets remote, microfoon en de hippe verkrijgbare kleuren. En daar bovenop is deze hoofdtelefoon ook nog schoon te maken na het sporten!

Prijs: €99,99,-

Kijk voor meer informatie op de website van JBL!


3: S2-1024 Subwoofer

Ben je aan het touren, maar is je benzine op? Geen probleem, want deze subwoofer is zo krachtig dat het geluid je vooruit blaast. De Series II hebben geen storende ruis dankzij een nieuwe poort. Dat is allemaal mogelijk door de luchtstroom die turbelentie veroorzaakt minimaal te houden. Het high-roll surroundgeluid is kraakhelder en het cone design long-excursion levert een diepe, krachtige bas. Via een handige schakelaar kun je instellingen veranderen naar jouw voorkeur. Tot slot is dit mooie apparaat heel simpel te installeren. Ideaal dus om je roadtrip door Europa nog leuker te maken!

Prijs: €109,-

Kik op de website van JBL voor meer informatie!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws