JBL komt als eerste fabrikant ter wereld met VR-hoofdtelefoon

Pieter Hiemstra | 3 april 2017
gear

Virtual Reality (VR) bestaat al enige jaren, maar staat dit jaar echt op het punt om de markt te veroveren. Voor een vette VR-experience is geluid essentieel. Maar oordopjes of een hoofdtelefoon speciaal ontworpen voor de VR-bril bestonden nog niet. Tot nu! JBL neemt de leiding in deze nieuwe markt en komt met twee hoofdtelefoons die speciaal zijn ontworpen voor VR-headsets.

JBL OR300 

 

Kogels die in de muur achter je slaan tijdens een potje Call Of Duty of die perfecte bassline van je favoriete artiest tijdens een live-concert. Met Virtual Reality treed je vanuit de woonkamer compleet nieuwe digitale werelden binnen. Werelden die steeds realistischer worden dankzij de verbeterde beeldkwaliteit. Maar geluid is net zo belangrijk. Met de JBL OR300 hoef je je daarover niet meer zorgen te maken. De oorkussentjes zitten heerlijk en sluiten omgevingsgeluiden volledig buiten. Ook hoef je niet meer minutenlang te prutsen met een wirwar aan kabels dankzij de handige draadloze aansluiting. 

Prijs: 149 euro
Levertijd: 1-2 werkdagen

Klik hier voor meer informatie

JBL OR100

Voor de mensen die liever een in-ear hoofdtelefoon hebben biedt JBL de OR100. Ook deze earplugs houden omgevingsruis buiten zodat Virtual Reality een stuk meeslepender wordt. Je krijgt er daarnaast dopjes in drie verschillende maten bij. Je wordt dus niet afgeleid omdat ze uit je oren glijden. 

Prijs: 79 euro
Levertijd: 1-2 werkdagen

Klik hier voor meer informatie

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws