De ultieme thuisbioscoop: de Sonos Playbase

Mark Hofman | 8 april 2017
gear

Als het om draadloze audiogear gaat is Sonos de absolute koning. Er zijn veel grote merken die soundbars en bluetooth speakers maken, maar zo goed als Sonos zie je ze weinig. Het makkelijke gebruik en de sterke kwaliteit zorgen voor een bijzonder prettige ervaring. Stiekem zijn wij een beetje fan van het merk. Niet erg verrassend dus dat onze hoge verwachtingen van de Playbase worden waargemaakt.

De Sonos Playbase

Het bedrijf komt met een klein kastje (2.28 x 28.35 x 14.96) dat het geluid door je hele woonkamer laat vloeien. Gewapend met tien interne speakers (zes mid, drie tweeters, een sub) zorgt dit kastje ervoor dat je woonkamer wordt gevuld met het geluid van je tv. Simpel gezegd: het tovert je woonkamer om tot een ware thuisbioscoop. 

De Sonos Playbase lijkt echter wel met een pittig prijskaartje te komen. Voor een kleine speaker is €699 wel wat aan de hoge kant, maar het geluid mag er zeker niet onder lijden. We hebben het device nog niet zelf in gebruik kunnen nemen, maar het belooft iets moois te worden. 

Onze vrienden van CNET geven je een exclusieve kijk op het apparaat. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws