Nederlander lanceert oordoppen met volumeknop

Mark Hofman | 12 april 2017
gear


Het gebruik van oordopjes is misschien niet altijd even handig en fijn, maar het beschermd je oren op feesten en festivals wel als erg goed. De meeste zijn gemaakt door Thunderplugs, maar veel gebruikers vroegen zich af of er geen filters waren voor de oordoppen. En dat was het moment dat Knops werd bedacht. Een oordop inclusief volumeknop. 

Knops haalt Kickstarterbedrag binnen een dag binnen 

Koen Brouwer, bedenker van Knops, vond dat het hoog tijd werd voor een oordop met volumeknop. Althans, dat vroeg zijn publiek. Hij maakte een concept en zette hem vervolgens op Kickstarter. Dat het doel van dertigduizend euro binnen één dag behaald werd, was dus ook niet heel erg gek. 

Het concept? Heel simpel! De Knops zijn gewoon de oude vertrouwde oordoppen, maar dan volledig aanpasbaar. Je regelt het volume van wat doorgelaten wordt en eerlijk gezegd zien ze er nog strak uit ook. 

De Kickstarter heeft zijn doel al bereikt, maar loopt pas over 23 dagen af. De populariteit is zo enorm, dat Brouwer de doppen al voor de helft kan gaan verkopen dan hij eerst in het achterhoofd had. 

Check de Kickstarter via deze link

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws