Dit is de gruwelijke 7PS Portable Scratcher 

Mark Hofman | 14 april 2017
gear

Lauris Honore heeft veel platenspelers en devices op de markt gezien, maar een goede portable scratcher zag hij echter nog niet. En hij heeft gelijk. Goede en volledige portable scratchers zijn er namelijk nog niet. Daar gaat echter met de 7PS Portable Scratcher van Honore verandering in komen. En eerlijk is eerlijk: het apparaat is heel vet! 

De 7PS Portable Scratcher 

De 7PS Portable Scratcher is op dit moment nog een prototype, maar zal na een financiering van GoFundMe op de markt verschijnen. Lauris Honore heeft zesduizend euro nodig om het te bouwen maar heeft op dit moment nog duizend euro nodig. De 7PS, zoals het bakbeest heet, is een volledige portable scratcher met een aantal indrukwekkende specs. 

De 7PS is gewapend met een ingebouwde batterij, innofader en een ultra pitch. Daarnaast komt het met een cartridge naar keuze, die aanpasbaar is voor links of rechtshandigen. Wat ons betreft is dit stukje hardware, gebouwd voor DVS, fantastisch. Maar hij moet eerst nog wel in productie komen. 

De GoFundMe pagina staat nog online en Lauris heeft nog duizend euro over. Check de pagina Zie je dit stukje hardware graag op de markt verschijnen? Doneren kan zolang je wilt. Doneer je liever niet? Dan is het 't waard om dit apparaat aanschouwen. 

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws