Vier koningsdag met Teufel

Partyscene Redactie | 24 april 2017
gear

Hoe vier je koningsdag beter dan luisterend naar je favoriete muziek (oké, en een biertje of twee)? Precies, niet dus. Dan kun je er maar beter voor zorgen dat je je audiohardware op orde hebt en daarin komt Teufel je tegemoet met een dikke korting van 15 procent op hun gehele assortiment.

Voor als het echt hard moet

Zo richt je je kamer in met de Ultima 40 MK2-speakertorens wanneer het geluid wel een tandje harder kan. Liever een wat bescheidener formaat? Dan kun je niet om de Kombo 42 BT-installatie heen. Ook filmliefhebbers hebben ruim de keuze uit diverse audioapparatuur, zoals de Cinebar 52 THX bijvoorbeeld. 

Geniet in stilte

Wil je je liever afsluiten van het koningsdaggeweld? Dan kies je een van de vele headphones van Teufel. Hierbij springt met name de Mute BT eruit met Active Noise Cancelling. Hier waren we overigens eerder al behoorlijk van onder de indruk.

Overal muziek luisteren

Als je met meerdere mensen de straat opgaat en ook muziek wilt luisteren, dan ga je gewoon voor een van de vele bluetooth-speakers van Teufel, die van klein gaan (zoals de Rockster XS) tot formaatje boombox (zoals de Boomster). 

Bestel bij Teufel met korting

Speciaal voor koningsdag bestel je nu met flinke korting bij Teufel. Ga naar deze pagina, kies je product en bestel met code ORANJE-17 en jij zit wat muziek betreft deze koningsdag helemaal goed!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws