Vier Moederdag met deze 3 JBL-gadgets

Pieter Hiemstra | 10 mei 2017
gear

Moeders verdienen het af en toe om verwend te worden. Zeker met Moederdag in aantocht aankomende zondag. Wil je eens wat anders geven dan een mooie tekening, een bos chrysanten of een scrubpakket? Kom origineel uit de hoek met deze vijf JBL-gadgets!

1: Reflect Mini BT - Bluetooth sporthoofdtelefoon

Al jaren hoor je het geklaag van moeders over die ene vetrol die maar niet weg wil. Spoor haar dan aan om eens van die bank af te komen en te gaan hardlopen. 'Maar dat is niet leuk', gaat ze zeggen. Your argument is invalid. Met de Reflect Mini BT als cadeau, loopt ze nog drie rondjes extra. Deze sporthoofdtelefoon biedt langdurig comfort tijdens elke sportactiviteit. Daarnaast is het zweetbestendig en kan het gemakkelijk schoongemaakt worden. Verder voorkom je geknoei met kabels dankzij de draadloze bluetoothverbinding. Maar het allerbelangrijkste: het geluid is kraakhelder en de basstonen zijn laag. 

Prijs: €89,99

Check hier voor meer informatie. 

2: JBL Pulse 2 - draagbare Bluetooth-luidspreker

Je moeder houdt van zonnen, tuinieren of allebei. Maak haar hobby leuker met deze draadloze JBL-speaker. Ook handig: je kunt er maximaal drie tablets/smartphones of andere apparaten met bluetooth-verbinding op aansluiten. Daarnaast heeft dit mooie apparaat een accuduur van 10 uur. Ook kun je telefoontjes beantwoorden met één druk op de knop en levert deze speaker bovenal een kraakhelder geluid. Heel tof: deze speaker geeft licht tijdens het afspelen van muziek. Maak je eigen lichtshow met deze draadloze box. 

Prijs: €179

Check hier voor meer informatie. 

3: JBL Horizon wekkerradio

Waarschijnlijk hebben je ouders nog een radiowekker uit het Sovjettijdperk. Zo'n krakend ding waar je met pijn en moeite een zender vindt via de draaiknop. Hoog tijd om dat verroeste apparaat eens te vervangen voor het beste wat de markt te bieden heeft: de JBL Horizon wekkerradio. Je kunt kiezen uit een FM-radio en originele digitale wektonen. Daarnaast is het mogelijk muziek te streamen vanaf een bluetooth-apparaat. Met de LED-sfeerverlichting wordt moeders heerlijk rustig wakker.

Prijs: €99

Check hier voor meer informatie. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws