JBL komt met veelzijdige smart home-speaker

Pieter Hiemstra | 18 mei 2017
gear

Muziek eenvoudig streamen met verschillende streamingsdiensten. Het is nu mogelijk met de veelzijdige JBL Playlist die sinds vandaag verkrijgbaar is.  

Google Chromecast

De ingebouwde Google Chromecast-technologie maakt het voor iedereen mogelijk om muziek, bijvoorbeeld via Spotify en Pandora, radio of podcasts, eenvoudig te streamen via wifi. Of het nu vanaf een Android-telefoon of tablet, iPhone, iPad, Mac of Windows-laptop is. De JBL Playlist stuurt de muziek direct van de cloud naar de speaker, zonder dat de telefoon ertussen staat. Dit zorgt voor minder ruis. De noodzaak om met de mediabron dicht bij de speaker te blijven is daarmee ook weg.

Hoogwaardig geluid

De JBL Playlist werkt eenvoudig met één druk op de knop van je mobiele telefoon. Het is mogelijk om meerdere JBL Playlist-speakers aan elkaar te koppelen. Zo kun je jouw favoriete muziek door je hele huis afspelen. Daarnaast is het geluid kwalitatief nog beter omdat de streaming via wifi gaat.

Meer informatie

De JBL Playlist is verkrijgbaar vanaf €179 in de kleuren zwart, blauw en wit. Meer weten? Check deze website voor meer informatie!

 

 

 

 

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws