5 onmisbare festival hacks

Iris te Voert | 12 juni 2017
gear

Heb jij dit weekend een feestje gepland staan? Check dan even of je deze spullen bij je hebt. Geen festival is compleet zonder deze hacks!

1. Festicap
Vind jij het ook altijd zo irritant dat de flesjes op een festival zonder dop worden meegegeven? Daar heeft Festicap iets handigs voor bedacht. Met een speciale dop die eruit ziet als een sleutelhanger kun je makkelijk elk flesje dicht draaien. Ideaal!

2. Babydoekjes
Tja, want die dixies zijn nou niet altijd even schoon. Om jezelf toch even te kunnen opfrissen zijn babydoekjes erg handig. En voor onnodige incidentjes - denk aan vogelpoep, modder, you never know - komt het ook goed van pas.

3. Draadloze oplader
Want no way dat jouw telefoon het de hele dag volhoudt. En je mobiel blijft toch de beste manier om je vrienden weer te kunnen terugvinden, wanneer je ze kwijtraakt.  

4. Festisage
Deze mini massageroller is heel chill voor als je even ergens wilt relaxen. Of een goede manier om je spierpijn te verminderen, na al dat gespring. Win-win!

5. Freaky glasses
Een zonnebril is natuurlijk altijd handig voor een festival, maar de brillen van Freaky Glasses hebben een mooie extra. Deze zogenoemde ‘’spacebrillen’’ bevatten speciale glazen waardoor de lichten gesplitst worden en gekleurd. Zo wordt de festivalervaring nog intenser!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws