JBL lanceert tweede generatie Everest-serie

Peter Güldenpfennig | 12 juli 2017
gear

Met de Everest 110, 310, 710, en Elite 750NC voegt JBL weer enkele zeer strakke headphones toe aan haar Everest-portfolio. Dat betekent dus draadloos genieten van je muziek met optimaal comfort. 

Alleen jij en je muziek

De Everest Elite 750NC is uitgerust met de nieuwste Adaptive Noice-Cancelling (ANC) technologie. Dat schakelt al het omgevingsgeluid uit zodat je nergens last van hebt en zonder gestoord te worden volledig op kan gaan in je muziek. 

JBL Headphones App

Met de My JBL Headphones App hebben gebruikers toegang tot customize mogelijkheden en OTA (over the air) software updates, zodat de headphone altijd klaar is voor de toekomst. Daarbij werkt de Everest Elite 750NC met Everest Elite SDK (software development kit). De SDK biedt de mogelijkheid de headphone verder te personaliseren. De SDK is hier te downloaden. 

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe JBL Everest-series zijn vanaf augustus beschikbaar voor de adviesverkoopprijs van €99,- (in-ear Everest 110), €99,- (on-ear Everest 310), €249,- (over-ear Everest 710) en €299,- (over-ear Everest Elite 750NC) in de kleuren Gunmetal (alle headphones), Mountain Silver (alle headphones), Steel Blue (Everest 710 en Everest Elite 750NC) en Copper Brown (Everest 310).

Kijk voor meer informatie op www.jbl.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws