Bedien je mix vanaf elk device met Hercules Universal DJ

Partyscene Redactie | 1 december 2017
gear

De Hercules Universal DJ is het ideale ecosysteem voor connected DJ’s. Eindelijk kan je elke mix bedienen vanaf al je apparaten. Android, iOS, PC en Mac. 1 controller, 1 programma, 2 apps, 3 modi... en nog veel meer. Dankzij de ingang voor een externe bron kan elke smartphone of tablet met behulp van de meegeleverde kabel worden aangesloten en direct toegang krijgen tot al je afspeellijsten op muziek streaming-diensten. Voeg naar eigen wens equalizers en samples toe.

Ervaar het feestje midden op de dansvloer

Geniet van de vrijheid om met het publiek mee te bewegen. Bedien je mix niet alleen achter je computer, maar ook vanaf je smartphone of tablet met behulp van de ingebouwde Bluetooth en WiFi.

Wees net zo creatief als een professionele DJ dankzij de DJUCED Master-apps

Maak loops en special effects met slechts één vinger zoals alleen een professionele DJ dat kan. Een functie die zeer professionele effecten levert en die nog nooit zo eenvoudig en leuk zijn geweest.

Nog nooit eerder vertoont

Laat de gasten op je feestje spontaan meedoen en creëer de perfecte atmosfeer. Bereid de muziek voor je feestje voor door de afspeellijst met je gasten alvast te delen via DJUCED™ 40° en hen te vragen op hun favoriete tracks te stemmen.

Met de DJUCED Master-app ziet je direct hoe iedereen stemt

Creëer de perfecte afspeellijst voor het perfecte feestje.  Zelfs tijdens het feestje kunnen je gasten stemmen op hun favoriete tracks waarna jij de afspeellijst nog live kunt bijstellen.

De meeste stemmen gelden

De afspeellijst met de meeste stemmen is zichtbaar op je tweede apparaat (tablet of smartphone) zodat je deze live kunt bekijken. Bekijk de tracks, artiesten of speciale berichten die door je gasten zijn opgegeven. Afspeellijsten op maat voor spetterende feestjes.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws