Beats en Balmain presenteren nieuwe koptelefoons

Ivo Mollemans | 21 juli 2017
gear

Stijl, comfort en goed geluid voor een helaas niet zo lage prijs: dat is de nieuwe samenwerking tussen audiomerk Beats en modemerk Balmain. Beide merken staan erom bekend er stijlvol uit te zien en nu ze samen hebben gewerkt om een aantal producten van beats een make over te geven ziet het resultaat er super uit.

Beats en Balmain combineren designs

Omdat het Franse Balmain geen goedkoop merk is moet er ook een bekend iemand met veel geld het gezicht zijn van hun nieuwe product. En die persoon is Kylie Jenner geworden. Hierdoor geven de producten meteen een gevoel van status aan de gebruiker ervan. Er zijn twee producten van beats die een make over hebben gekregen, namelijk de Beats Studio Wireless en Powerbeats 3 wat draadloze oortjes zijn.

LEES OOK: JBL lanceert tweede generatie Everest-serie

Voor beide producten zijn twee kleurenschema’s te krijgen. ‘Safari’ is een combinatie van goud en roségoud terwijl ‘Khaki’ en combinatie is van goud en groen. Zoals te verwachten was zijn de prijzen voor deze versies flink hoger dan die van de normale. Voor de Powerbeats 3 betaal je 249,95 dollar in plaats van de standaard 1999,95 dollar en voor de Beats Studio Wireless betaal je maar liefst 599,95 dollar (!!!) tegenover de standaard 379,95 dollar.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws