JBL komt met krachtigste draagbare speaker ooit

Mark IJsendoorn | 23 augustus 2017
gear

JBL komt met zijn meest krachtige mobile speaker tot nu toe: de JBL Boombox. Een krachtige speaker met een volle bas en een batterijduur van 24 uur.

Mobiel feesten

Voor de duidelijkheid, dit is geen speaker voor op de fiets. De JBL Boombox is een high-end speaker met een fantastisch geluid voor een goed feestje. Met zijn gewicht van 5,25 kg en breedte van 50 cm steek je hem niet in je zak, maar is hij wel handig mee te nemen naar het strand, het bos, een verlaten loods of iedere andere feestlocatie. Een stopcontact heb je niet nodig, want de batterij houdt het van zonsopgang tot zonsopgang vol.   

Poolparty met JBL

De draagbare speaker is waterdicht en kan dus alle zwembad- en strandfeesten aan. Voor nog meer geluid is het mogelijk om tot 100 andere JBL Connect+ apparaten te verbinden via Bluetooth. Met één druk op de knop breng je het geluid dus naar een nog veel hoger niveau. De JBL Boombox won al de prestigieuze EISA Award van de European Imaging and Sound Association, één van de belangrijkste onderscheidingen in de markt. De JBL Boombox is eind september beschikbaar en gaat €499,- kosten. 

JBL Boombox features

  • Draadloze vrijheid dankzij Bluetooth. Verbindt tot twee smartphones of tablets en speel om en om jullie favoriete muziek
  • 20,000mAH oplaadbare batterij: speel tot 24 uur lang muziek en laadt gelijk je mobiele apparaten op via de USB-kabel
  • IPX7 waterproof: perfect voor aan het zwembad of aan het strand
  • JBL Connect+: door draadloos contact te maken tussen tot wel 100 JBL Connect+ speakers wordt de geluidservaring versterkt
  • Switch van de indoor- naar de outdoormodus voor een krachtige bas een langere speeltijd
  • Het krachtige geluid is door vier actieve transmitters en twee bas-radiatoren ook nog zichtbaar

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws