Check de nieuwe generatie JBL Everest draadloze headphones

Mark IJsendoorn | 5 september 2017
gear

Op zoek naar een praktische, comfortabele en kwalitatief hoogstaande manier om onderweg naar je muziek te luisteren? Check dan de nieuwe generatie koptelefoons in de Everest-lijn van JBL.

Everest koptelefoons

De nieuwe generatie Everestproducten heeft vier verschillende kop- en oortelefoons, voor ieder wat wils. De JBL Everest 710 is bijvoorbeeld de standaard draadloze headphone voor over de oren, met fantastisch geluid, een batterijduur van 25 uur en een prijs van €249,-. Via Bluetooth kun je de Everest 710 ook verbinden met andere Bluetooth-koptelefoons om muziek te delen.

De Everest Elite 750NC is voor de echte audiofiel en biedt actieve ruisonderdrukking om omgevingsgeluid volledig weg te filteren. Daarvoor ben je wel iets duurder uit en lever je flink wat batterijduur in.

Wie liever een on-ear koptelefoon heeft kan terecht bij de JBL Everest 310. Deze is met €199,- iets goedkoper dan de Everest 710. En ook oortelefoontjes kun je krijgen in deze lijn, draadloos en met een echo-onderdrukkende microfoon voor €99,-.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws