De Moto Z² Play: een modulaire smartphone

Partyscene Redactie | 9 november 2017
gear

Die kleine computers die we tegenwoordig allemaal in onze broekzakken en handtasjes steken zijn natuurlijk waanzinnig, maar ze hebben zo hun beperkingen, bijvoorbeeld qua geluid of accuduur. De Moto Z² Play lost zulke beperkingen op een creatieve manier op.

Niet alleen is het een dunne, lichte en snelle smartphone met een Qualcomm Snapdragon 626 processor, tot 64 GB opslag en 4 GB RAM. Je kunt deze telefoon met de bijbehorende Moto Mods namelijk omtoveren tot een filmprojector, een zoomcamera of een stereospeaker. Je kunt er zelfs een extra krachtige accu op klikken, of een body die draadloos opladen mogelijk maakt. De ingebouwde 5 megapixel camera van de Moto Z² Play is ook niet mis, met een combinatie van laser- en dual autofocus pixels. Laat vervolgens de verbluffende resultaten zien op een haarscherp 5,5-inch Full HD scherm.

Moto Mod: JBL Soundboost 2

Voor de Motorola Moto Z² Play kunnen we een specifieke Moto Mod in het bijzonder aanraden: de JBL Soundboost 2. Simpele telefoonspeakers zijn natuurlijk nooit genoeg om echt van muziek te genieten. JBL staat bekend om zijn kwalitatief zeer sterke audiogear, en door de Soundboost 2 mod op de body van de Moto Z² Play te klikken verander je de smartphone in een handomdraai in een krachtige speaker. Met de ingebouwde standaard kun je hem neerzetten zonder dat het oppervlak van je tafel het geluid beïnvloedt. De speaker heeft bovendien een ingebouwde accu met een duur van 10 uur, zodat hij de batterij van de telefoon niet leeg slurpt.

Meer info: Lenovo.com

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws