Dit is de Hercules DJ Control Instinct P8

Partyscene Redactie | 10 november 2017
gear

Hercules maakt al jaren robuuste DJ-controllers die makkelijk te bedienen zijn. Hun nieuwste wapenfeit is de DJ Control Instinct P8, een prettige controller voor zowel de beginnende DJ als degene die wat meer vraagt van een controller.

Of je nu het liefst mixt op de klassieke manier of van je mix een geheel eigen remix maakt, de Hercules DJ Control Instinct P8 biedt genoeg functionaliteiten om alles uit je set te halen.

Het apparaat is een dubbeldecks controller met aanraakgevoelig deck en ingebouwde geluidskaart. Naast een main-encoder waarmee je je library kunt doorbladeren heeft elke deck ook een eigen encoder voor het activeren van de loop-functionaliteiten. Prettig, want zo kun je loops onder controle houden zonder dat je belemmerd wordt om effecten te activeren. Die effecten activeer je met de meerkleurige pads, vier per deck. Hiermee kun je ook samples afvuren tijdens je mix. Bovendien komt het systeem met vijf gratis samplepacks dus je kan direct aan de slag.

Synchroniseren en cue’en van tracks doe je met aparte knoppen per deck. Op de decks worden de waveforms van de muziek weergegeven die je een visuele indicatie geven waar het heen gaat. Wil je vervolgens een eigen draai aan de mix geven met een effect of een loop, maar mis je de nodige finesse, dan kun je met de snap-functie elke actie op de beat laten plaatsvinden. Zo zorg je ervoor dat je mix door blijft lopen, maar belangrijker: het nodigt uit tot experimenteren! De DJ Control Instinct P8 komt bovendien met de DJUCED 40°-samplesoftware waarmee je jouw arsenaal aan tricks voor in je set kunt uitbreiden.

Prijs: €99,-
Info: hercules.com / nl.djuced.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws